5.madalj iz HORSE CUP-a 2019

Tekmovalci karate kluba Kozjansko in Obsotelje so se 26.1.2019 udeležili mednarodnega karate turnirja-Hors CUP 2019 v Slovenskih Konjicah. Na tekmovanju je sodelovalo 601 tekmovalec iz 88. klubov iz 12.držav. Člani kluba so osvojili 5 medalj -od tega ena zlata, dve srebrni in ena bronasta.

Najbolje se je odrezal Vinko Juraja, ki je v kategoriji kata malčki 8-6.kyu premagal vse nasprotnike in osvojil odlično 1.mesto. V finalu je premagal klubskega prijatelja Tilna Praha, ki je osvojil 2.mesto. V kategoriji kata malčki absolutno, pa je Vinko osvojil še drugo medaljo -2.mesto. V tej kategoriji je izvajal tudi mojstrske kate. V športnih borbah smo osvojili dve medalji. V kategoriji borbe malčice -30kg je Lea Bele po repasažu osvojila 3.mesto, Leon Sodin pa je v kategoriji borbe malčki -30kg po razburljivem finalu na koncu osvojil 2.mesto.
Nastopali so tudi: Benjamin Herman, Filip Lotrič, Ana Bele, Greg Zbil in Luka Bele, ki pa na tem tekmovanju niso posegli po medaljah, vsekakor pa pridobili povratno informacijo o potrebnih izboljšavah. Zahvaljujemo se Daniju Lotriči pri pomoči vodenja tekmovalcev.
Čestitke vsem nastopajočim. Verjamemo, da bomo z dobrim, trdim delom v prihodnje posegli zopet po novih medaljah.