Individualni trening je trening »ena na ena«, kar pomeni, da ste vi kot klient v ospredju v času vadbe, običajno 60 min(lahko tudi več), saj je trening posvečen samo vam in vašim željam.

Individualne ure karateja so najboljši način učenja, kjer se lahko vsakemu posamezniku povsem posvetimo glede na njegovo predznanje, naj bo to otrok ali odrasla oseba, izkušen karateka ali popolni začetnik. Za vsakega posameznika bomo poskusili poiskati najhitrejšo pot do znanja s tem bo užitek pri treningu karateja še večji. Samo nekaj individualnih ur lahko posamezniku omogoči velik napredek v vseh aspektih treninga.

Naša šola karateja je usmerjena v kvalitetno podajanje znanja in iskanja najbolj primerne poti za vsakega posameznika. S tem namenom se nenehno izobražujemo, upoštevamo nove smernice učenja ter z izkušnjami razvijamo svojo najhitrejšo pot do znanja. Stremimo k temu, da mora biti karate ali samoobramba strokovna, pa tudi zabavna ne glede na starost vadečega. Tako bosta vaša motivacija in napredek hitrejša. Individualne ure  vam bodo lahko že po nekaj obiskih odkrile povsem novi pogled na borilne športe.

Zvrst: karate obe disciplini – kate, športne borbe, samoobramba, v spomladanskem, poletnem in jesenskem času tudi možnost kondicijske in splošne pripravljenosti rekreativca ali športnika na različnih lokacijah. Lahko tudi v naravi.

Urnik: uskladimo po vaših željah, saj se za posamezen obisk oz. vadbeno enoto dogovorimo sproti. Treningi so možni skozi vso leto.

Komu je individualni trening namenjen?  Vsem vseh starosti, ki se še niso srečali s karatejem, rekreativcem, tekmovalcem in managerjem. Tistim, ki potrebujejo kvalitetno in strokovno vodeno vadbo karateja, potrebujo intenzivnejši trening, želijo hitrejšo napredovanje v vseh aspektih treninga…

Za več informacij nas lahko pokličete: 041-239-963 (Miha) ali 041-968-071 (Zdravko) ali pišete na klubski email: karate.kozjansko@gmail.com

Geslo: CHANGE YOUR BODY, CHANGE YOUR LIFE