Ena izmed zadnjih tekem v zelo uspešni sezoni 2014/2015 je postregla še s sedmimi novimi medaljami. 23.5. se je omenjena tekmovanja udeležila sedem članska ekipa karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

Luka Bele je najprej kot edini iz naše ekipe začel z izvajanjem kat. Premagal je prav vse nasprotnike ter zanesljivo osvojil 1.mesto. Nato smo začeli z nastopanjem v športnih borbah. Začela sta najmlajša Nejc Kunštek in Jakob Žumer in sicer v starostni skupini športne borbe 8,9let. Oba sta osvojila tretji mesti. Nato je stopil v borišče eno kategorijo starejši Gregor Virant in do -40kg z vrstniki 10,11 let prepričljivo zasedel 1.mesto. Prav tako se je zgodilo v kategoriji +40kg,kjer je slavil Timotej Jordan. Nastopila je tudi edina predstavnica nežnejšega spola Maja Petauer v starostni kategoriji 12,13 let do 40kg. Osvojila je 3.mesto. Zadnji tekmovalec, ki se je še boril za odličja je bil Matic Petauer v kategoriji športne borbe kadeti. V finalu je moral priznati poraz in tako osvojil končno 2.mesto.   

Istega dne sta se brata Hartl udeležila zaključnih reprezentančnih priprav v Kranju za nastop na 20.Balkanskem prvenstvu za otroke. V tem zadnjem tednu ju še čakajo vsakodnevni intenzivni klubsko-individualni treningi. V petek 29.5. zjutraj pa bosta otvorila z prvimi nastopi celotne odprave karate reprezentance. 

V prvem tednu meseca junija čaka še nekatere nastop na ekipnem državnem prvenstvu. Sestavljene bodo verjetni dve ekipi ena za kate druga za športne borbe.