3.kolo medobčinske šolske karate lige 2018/19

V soboto 2.2. smo bili karateisti Kozjanskega in Obsotelja organizatorji 3. medobčinske šolske karate lige v Podčetrtku. Udeležilo se ga je 110 tekmovalcev iz 12 klubov. Tekmovanje se je odvijalo v Večnamenski dvorani Podčetrtek. Uradno otvoritev je naredil župan občine Podčetrtek Peter Misja. Nato pa smo začeli z tekmovanjem na dveh boriščih. Iz našega kluba so nastopali: Nick Toplišek, Lara in Leon Sodin, Benjamin Herman, Tilen Prah in Lukas Cerovski.
V katah je Tilen v svoji kategoriji in kategoriji višje osvojil dve zlati medalji. Leon Sodin je tokrat za spremembo tekmoval v katah in osvojil komplet medalj. Po končanih katah so nastopili še trije borci. Začela sta Nick in Benjamin, ki sta tekmovala v isti kategoriji malčki 9 let +35kg. Nick lepo nabira tekmovalne izkušnje in napreduje. Na koncu je osvojil 3.mesto. Benjamin pa, kot že bolj izkušenj tekmovalec pa končno 2.mesto. Še zadnji ki je nastopal za naš klub je bil Lukas. On je imel na tem tekmovanju ognjeni krst. Z osvojenim 3.mestom je prebil led v tekmovanju in vsekakor premagal začetno tremo.
Za pomoč se zahvaljujemo vsem članom, ki so pomagali pri pripravi tekmovanja. Sandiju Rajglu za nudenje morebitne prve pomoči, podjetju Rajmax d.o.o pa za logistične potrebe prevoza tatamija. Čestitke vsem nastopajočim.