Dva dvojna prvaka – brat in sestra Bele za Karate klub Kozjansko in Obsotelje
V sredo 23.1.2019 je Karate zveza Slovenije v prostorih Termane Laško organizirala slavnostni dogodek – podelitev pokalov, priznanj in nagrad najboljšim karateistom Slovenije preteklega leta. Na slovesno prireditev sta bila vabljena tudi dva najboljša karateista Karate kluba Kozjansko in Obsotelje v letu 2018.

LEA BELE se z rednimi treningi in neizmerno zeljo po nadgrajevanju svojega znanja kali v odlično karateistko, na kar kažejo tudi njeni rezultati v kategoriji malčice v letu 2018. Svojo pot karateja je začela kot dobra katašica, kjer se še vedno kali, a se je v preteklem letu nekoliko bolj našla v športnih borbah. V borbah pride do izraza njen živahen temperament, borbenost vztrajnost in trma, kar ji je vsekakor v podporo v njenih bojih. Kot borbašica je bila v lanskem letu v slovenskem prostoru skorajda nepremagljiva, prav tako je po kolajnah posegala v disciplini kat. Tako je osvojila celo vrsto laskavih naslovov, v Laškem pa je kot ena redkih karateistk prejela kar dva pokala, naslova: POKALNA PRVAKINJA V BORBAH in POKALNA PRVAKINJA SKUPNO.

LUKA BELE že kar nekaj let velja za odličnega karateista, ki ne popušča in stopnjuje svoje delo, treninge in kvaliteto, ter se tako počasi a vztrajno med najboljšimi karateisti Slovenije prebija iz kategorije v kategorijo. Luka kot eden redkih karateistov kroji sam vrh tekmovalcev v obeh disciplinah – katah in športnih borbah, prav tako je v obeh osvojil naziv državnega prvaka. V Laškem je prav tako kot njegova sestra tudi on prejel dva pokala. Postal je POKALNI PRVAK SLOVENIJE V KATAH in POKALNI PRVAK SKUPNO.


Kot klub smo ponosni tako na vse nastopajoče tekmovalce državnega in pokalnega prvenstva Slovenije- ti so: Grega Zbil, Filip Lotrič, Leon in Lara Sodin, Vinko Juraja, Benjamin Herman, Ana Bele in Žan Luka Lesnika. Tudi oni so bili zelo uspešni v svojih kategorijah in nekateri krojili vrh v Sloveniji. Zelo ponosni smo tudi na vse ostale aktivne in podporne člane kluba, ki sledijo svojim ciljem in se borijo, da jih dosežejo. Veseli in ponosni smo, da z nami trenirajo karate vsi kot veščino, kot samoobramba, rekreacijo ali pa si želijo športnih uspehov. Tu smo za vas, da vam damo podporo in smo vam v pomoč na vaši poti po naših najboljših močeh. Z vami že več kot 30.let- znanje-tradicija-kvaliteta-čast.

Miha Romih, glavni trener