Telovadnica Šmarje pri Jelšah

URNIK TRENINGOV

Treningi na tej lokaciji potekajo vsako sredo od 18:00 do 19:00 ure.

Vpisi potekajo za vse generacije od 5.leta dalje.

LOKACIJA TELOVADNICE

OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH
Vegova ulica 26
3240 Šmarje pri Jelšah

TELOVADNICA OŠ ŠMARJE PRI JELŠAH

TRENING KARATEJA JE NAMENJEN VSAKOMUR

OTROKOM * DRUŽINAM * POSAMEZNIKOM

TEKMOVALNI OLIMPIJSKI KARATE

Leta 2016 je bil karate kot šport sprejet med olimpijske športe. To je za karate pomenil velik zgodovinski trenutek, ki je povzročil še bolj množično zanimanje otrok za tekmovanje.

REKREATIVNI ANTI-STRESNI KARATE

Trening je namenjen tako posameznikom kot celi družini, ki se želi skupaj vključiti v celostno vadbo. Trening skupaj poteka na prav sproščen, zabaven in igriv način.
Otroški karate

OTROŠKI KARATE

Otroci se karate učijo skozi igro, njihovo energijo poskušamo preusmeriti v razvoj koordinacije, motoričnih sposobnosti ter osnovnih karate elementov. S pomočjo karateja lahko otroci ne glede na svoje predispozicije izboljšajo svoje psihofizične lastnosti. Poleg tega se otroci naučijo potrebne discipline in samozaupanja, kar je med drugim poslanstvo karateja. Zanimivi treningi jim skozi igro in veselje sprostijo odvečno energijo.

Rekreativni antistresni karate

REKREATIVNI KARATE

Veliko več kot rekreacija…. Je celovita vadba, kjer so dobrodošli vsi, ne glede na spol in starost. V tej skupini izvajamo karate na tradicionalen način, ki ga dopolnjujemo z dihalnimi energijskimi vajami. Z njim povečujemo motorične sposobnosti, pozornost, »očistimo« zavest odvečnih skrbi, povečujemo gibljivost in moč. Poudarek je na prepletanju uma in telesa skozi proces vadbe.

Tekmovalni olimpijski karate

TEKMOVALNI OLIMPIJSKI KARATE

Program je namenjen posameznikom, ki se želijo posvetiti tekmovanjem v športnih borbah in katah. Kata je test profesionalnosti, čistosti in harmonije izvajanja osnovnih tehnik v boju proti namišljenemu nasprotniku. Športne borbe krasijo izjemno atraktivne nožne in ročne tehnike, ob katerih gledalcem zastaja dih.