Telovadnica Pristava pri Mestinju

URNIK TRENINGOV

1.SKUPINA: KARATE VRTEC (4-5 LET)
Ob petkih od 18:00 do 18:45

2.SKUPINA: OTROŠKI KARATE (6-10 LET)
Ob petkih od 18:00 do 19:00

3. SKUPINA: Nadaljevalna skupina, rekreativni tečaj vseh starosti.
Ob petkih od 19:00 do 20:00

4. SKUPINA: Antistresni rekreativni tečaj za starše in odrasle vseh starosti, za vse tiste, ki jih zanima zdrava rekreacija.
Ob petkih od 19:00 do 20:00

5. SKUPINA: Tekmovalci
Ob petkih od 19:00 do 21:30

LOKACIJA TELOVADNICE

Pristava pri Mestinju 27
3253 Pristava pri Mestinju

TELOVADNICA PRISTAVA PRI MESTINJU

TRENING KARATEJA JE NAMENJEN VSAKOMUR

OTROKOM * DRUŽINAM * POSAMEZNIKOM

TEKMOVALNI OLIMPIJSKI KARATE

Leta 2016 je bil karate kot šport sprejet med olimpijske športe. To je za karate pomenil velik zgodovinski trenutek, ki je povzročil še bolj množično zanimanje otrok za tekmovanje.

REKREATIVNI ANTI-STRESNI KARATE

Trening je namenjen tako posameznikom kot celi družini, ki se želi skupaj vključiti v celostno vadbo. Trening skupaj poteka na prav sproščen, zabaven in igriv način.
Otroški karate

OTROŠKI KARATE

Otroci se karate učijo skozi igro, njihovo energijo poskušamo preusmeriti v razvoj koordinacije, motoričnih sposobnosti ter osnovnih karate elementov. S pomočjo karateja lahko otroci ne glede na svoje predispozicije izboljšajo svoje psihofizične lastnosti. Poleg tega se otroci naučijo potrebne discipline in samozaupanja, kar je med drugim poslanstvo karateja. Zanimivi treningi jim skozi igro in veselje sprostijo odvečno energijo.

Rekreativni antistresni karate

REKREATIVNI KARATE

Veliko več kot rekreacija…. Je celovita vadba, kjer so dobrodošli vsi, ne glede na spol in starost. V tej skupini izvajamo karate na tradicionalen način, ki ga dopolnjujemo z dihalnimi energijskimi vajami. Z njim povečujemo motorične sposobnosti, pozornost, »očistimo« zavest odvečnih skrbi, povečujemo gibljivost in moč. Poudarek je na prepletanju uma in telesa skozi proces vadbe.

Tekmovalni olimpijski karate

TEKMOVALNI OLIMPIJSKI KARATE

Program je namenjen posameznikom, ki se želijo posvetiti tekmovanjem v športnih borbah in katah. Kata je test profesionalnosti, čistosti in harmonije izvajanja osnovnih tehnik v boju proti namišljenemu nasprotniku. Športne borbe krasijo izjemno atraktivne nožne in ročne tehnike, ob katerih gledalcem zastaja dih.