Tilen Prah, Leon Sodin, Filip Lotrič in Luka Bele prejemniki priznanj karate zveze Slovenije

V sredo 22.2.2023, je v Thermani Laško, v kongresni dvorani potekala podelitev za izjemne dosežke karateistov – naj karateist leta 2022. Tudi letos so bili po skupnih seštevkih za preteklo leto vabljeni kar štirje iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Vsi trije-Tilen, Filip in Leon so dobili pokal za pokalne prvake Slovenije 2022 v katah ekipno v kategoriji ml.kadetov. Ne pozabimo, ta ekipa je na balkanskem prvenstvu za otroke dosegla tudi 3. mesto v katah ekipno. Leon pa je postal že drugič zapored balkanski prvak v športnih borbah.
Luka je dobil kar tri priznanja, saj nastopa tako v katah in športnih borbah in dosega najvišja mesta v državi v obeh disciplinah. Med letom je zmagal na dveh pokalnih tekma v katah na eni je bil tretji, v športnih borbah pa je bil po enkrat prvi, drugi in tretji. Prejel je naslednje nazive:
– priznanje za Naj karateista v kategoriji kadetov za leto 2022
– pokalni prvak v katah v kategoriji kadetov za leto 2022
– pokalni prvak skupno v katah in športnih borbah v kategoriji kadeti 2022

Gre za res izjemno velika priznanja na nacionalnem nivoju, ki jih podeljuje nacionalna karate zveza Slovenije. Čestitke vsem dobitnikom priznanj. To je samo potrditev vašega dela, da delate odlično. Ste vestni, predani, složni in vzor vsem. Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim članom kluba, s katerimi trenirate, preživite velik del svojega prostega časa v telovadnici, skupaj z različnimi starostnimi skupinami. Vsi skupaj osebnostno rastemo. Smo na pravi poti. Najpomembneje pa je, da treniramo karate zaradi izjemno dobrih psihofizičnih učinkov, zdravega telesnega razvoja, ob tem razvijate socializacijo in ste z odlično, pozitivno družbo. Tukaj ni manevra za slabo voljo. Gremo optimistično in samozavestno naprej s treningi karateja na širšem Kozjanskem in Obsotelju. Vsi za enega eden za vse. Naj nam bo v ponos biti član karate kluba Kozjansko in Obsotelje.