V nedeljo 25.10.201 so se v Kanalu ob Soči zbrali najboljši karateisti Slovenije do 18 let na tretji, zadnji pokalni tekmi. Iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje se je šest članska ekipa odrezala odlično.

V dopoldanskem delu je prvi na tatami stopil najmaljši član ekipe Luka Bele, kjer je nastopal v kategoriji kate 8,9 let. Z dobrimi nastopi je prepričljivo premagal vso konkurenco ter prepričljivo osvojil naslov pokalnega zmagovalca v kategoriji mlajši. Od možnih 18 točk vseh treh pokalnih tekem je zbral 17 točk.  S tem je potrdil svoj primat v svoji kategoriji.
Nato so nadaljevali borbaša Žan Luka Lesnika in Timotej Jordan. Žan Luka Lasnika je izgubil z zmagovalcem kategorije dečki +45 nato pa po repasažni borbah prepričljivo osvojil 3.mesto. Timotej Jordan pa si je priboril finale. V finalu je po tesnem izidu 2:1 moral priznati premoč. Na koncu borbe mu je zmanjkalo nekaj sekund, da bi obrnil rezultat v svoj prid . Tako osvojil. odlično 2.mesto. 
V popoldanskem delu,kjer nastopajo starejši od 14 let, sta polna adrenalina,pričakovanj in samozavesti na tatami stopila tudi brata Hartl. Začela sta z nastopi v katah. Z 100% izkupičkom sta oba premagovala nasprotnike in se že tretjič na pokalnih tekmah pomerila v finalu. Tudi tokrat je bil boljši Bor Hartl, kjer je osvojil največje možno število točk v katah in tako zanesljivo osvojil pokal pokalnega zmagovalca za kate, takoj za njim je bil Jan kjer je osvojil skupno 2.mesto v katah. To je bila za Bora tudi zadnja tekma pred odhodom na svetovno prvenstvo, ki se bo v Indoneziji odvijal od 12-15.11. S takšnimi nastopi mu je nedvomno še dodatno vlilo samozavesti tako, da lahko na svetovno prvenstvo odide z polno mero optimizma. Na potovanju in tekmovanju ga bo spremljal starejši brat Andrej Hartl.
V času »krompirjevih« počitnic ga čakajo še v Kranju zadnje intenzivne priprave. Nato pa 8.11. let proti Aziji. Kmalu po končani kategoriji kat sta nastopila še v športnih borbah kadetov -52kg. Bor Hartl si je po repasažnih bojih priboril zanesljivo 3.mesto. Na koncu v skupnem seštevku pokalnih tekem osvojil 2.mesto. Jan Hartl pa je v borbi za tretje mesto po dobri borbenosti moral priznati poraz in tako osvojil končno 5.mesto.
Po skupnem seštevku v katah in borbah je Bor z veliko prednostjo pred ostalimi zasledovalci osvojil še drugi pokal pokalnega zmagovalca Slovenije v kategoriji kadetov.
Na koncu je kot najstarejša članica ekipe nastopila, Amadeja Knez, v članski ligi. Kjer jo je še čakala zadnja tekma te lige. Nasprotnico je premagala z rezultatom 2:0. Čez ene mesec pa njo in vse ostale čaka vrhunec sezone tekmovanje na državnem prvenstvu, ki bo 28.11.2015 v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek. Omenjenega prvenstva smo organizatorji mi KARATE KLUB KOZJANSKO IN OBSOTELJE. Čestitke celotni skupini za osvojena odličja.

Miha Romih,glavni trener