V soboto 8.9.2014 je bilo na Hrvaškem v kraju Čakovec organiziran 18. mednarodni MEĐIMURJE OPEN. Nastopilo je 80 klubov z 589 tekmovalcev iz 6. držav in sicer Avstrije, Madžarske,Slovenija, Srbije, Kanade, Bosne in Hercegovine. To je bila na Hrvaškem prva tekma v novi sezoni.

Na tem turnirju sta odlično nastopila brata Hartl iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje.  Domov sta se vrnila z dvema srebrnima medaljama. Bor Hartl je osvojil 2. mesto v katah v kategoriji starejših dečkov, Jan Hartl pa 2.mesto v športnih borbah do 36kg prav tako v kategoriji starejših dečkov. Oba sta pokazala izjemni napredek tako v psihološki pripravljenosti, eksplozivnosti kot tudi dovršeni tehniki. Iz tekme v tekmo stopnjujeta tekmovalni ritem, tako, da se za rezultate v prihodnosti zagotovo ne bodo izostali. Z osvojenima medaljama gre za lep preboj na mednarodni parket v karateju. Saj s tem sodita v sam vrh slovenskega kot tudi karateja na Balkanu v svoji kategoriji.

To je že sedaj druga tekma v tej sezoni izven meja Slovenije. Čaka ju še ena tekma v Zagrebu potem se pa seli tekmovalni termin nazaj v Slovenijo v Kranj. Kjer se jima bodo pridružili še ostali tekmovalci iz kluba. Kjer se po počitniški pavzi vneto pripravljajo na nove podvige.