Na zadnji dan v mesecu februar- 28.2. se je 11. tekmovalk in tekmovalcev iz karate kluba Kozjansko in Obsotelje udeležilo 3. kola šolske karate lige v Rogaški Slatini v telovadnici Janina. Tako kot vedno smo bili zelo timsko povezani. Navijali eden za drugega, bodrili in spodbujali.

Kot je običajna praksa so sprva tekmovali v katah in nato v športnih borbah. Prvi je začel Luka Bele, ki je v svoji kategoriji osvojil 1.mesto. Nato je tatami stopil Miha Preskar in v kategoriji najmlajši osvojil 3.mesto. To je bila zanj prva tekma. Naredil je velik korak, da je premagal tremo, ter izpeljal pristop in kato po svojih najboljših močeh. Na drugem borišču so začele tudi tekmovati punce. Špela Virant je v kategoriji kate mlajše osvojila 3.mesto, prav tako tudi Sara Skubi v kategoriji kate mlajše deklice. V katah je tudi tekmoval Patrik Završek, ki pa vidnejše uvrstitve ni dosegel.
V športnih borbah je prvi pričel Jakob Žumer in med mlajšimi absolutno osvojil 3.mesto. Tretja sta bila tudi Aleksej Godler starejši dečki -33kg in Gregor Virant mlajši dečki -40kg. V kategoriji +40 kg -mlajši dečki sta bila v finalu oba naša člana, Žan Luka Lesnika je osvojil 2.mesto. Zmagovalec pa je bil Timotej Jordan. Matic Petauer je v kategoriji kadeti absolutno zanesljivo osvojil 1.mesto.
Ekipo sta odlično vodila in usmerjala Jan in Bor Hartl.