TOMI ZIDAR IN GREGA ZBIL -NOVA MOJSTRA KARATEJA PRI KARATE KLUB KOZJANSKO IN OBSOTELJE

V petek, 7.6.2024, je v telovadnici Pristava pri Mestinju potekalo polaganje za višje karatejske stopnje. Med mnogimi člani sta se ga udeležila tudi novopečena mojstra karateja 1.DAN- Tomi Zidar in Grega Zbil. Proti koncu šolskega leta, je že tradicionalno potekalo napredovanje in prikaz znanja v karateju za vse stopnje pasu. K izpitu so pristopili karateisti od 5 pa vse do 74 let. Vsi, ki so pristopili k polaganju, so pokazali velik osebni napredek v vseh pogledih. Za višje mojstrske nazive so se pripravljali intenzivno, zavzeto in predano. Z veseljem in ponosom čestitamo vsem, še posebej pa novim mojstrom, ki so stopili v drugo dimenzijo karateja. Nova mojstra sta Grega Zbil in Tomi Zidar.

Takšna kvaliteta in znanje v klubu je izjemno pomembna tako za začetnike kot tudi za mojstre s črnimi pasovi. To daje klubu poseben čar, znanje pa nikakor ni samoumevno. Je plod že skoraj 40 let trdnega, neomajnega dela kluba na širšem Kozjanskem in v Obsotelju.

Tomi Zidar, mojster karateja 1.DAN, obiskuje šolski center Rogaška Slatina, smer tehnik optik. Karate trenira že 12 let, Grega Zbil, mojster karateja 1.DAN, tudi obiskuje šolski center Rogaška Slatina, oddelek športne gimnazije. Karate trenira že 9 let.
Čestitke tudi vsem ostalim članom, ki ste uspešno opravili polaganje in aktivno trenirate iz tedna v teden, iz mesca v mesec, iz leta v leto. S tem pa celostno rastete. Z vztrajnostjo se vedno daleč pride.