Zopet smo pridno delali in seveda osvajali odličja, kot nam je v zadnjih letih prišlo že kar v navado. V ospredju zopet Jan in Bor, ki prevladujeta tudi na mednarodnem prizorišču.

Člani Karate kluba Kozjansko in Obsotelje smo se udeležili mednarodnega turnirja v Čačku, Srbija. Gre za tradicionalni turnir »Zlatni pojas«, ki je eden najmočnejših v Srbiji in na balkanu, prvi je bil organiziran leta 1971.
Tokrat smo zbirki odličij dodali bronasto medaljo, ki jo je v katah, v kadetski kategoriji osvojil Jan Hartl. Sam pravi, da si lepšega darila za rojstni dan ne bi mogel želeti. Bor je nesrečno, v drugem krogu tekmovanja izgubil s kasnejšim zmagovalcem. V kategoriji je bilo petindvajset »katašev«, ki so se prihajali iz Srbije, Hrvaške ter Slovenije. V borbah, kjer sta tudi nastopila, nista imela dovolj športne sreče. V močni konkurenci sta izpadla pred polfinalnimi boji.
Z uspehom in trenutno formo obeh tekmovalcev smo v klubu izjemno zadovoljni. Danes pa že treniramo in se pripravljamo na naslednjo tekmo, ki bo 2. maja v Salzburgu, še prej pa Bora in Jana čakajo reprezentančne priprave prihodnji vikend v Žalcu.
Vsako zmagoslavje prinaša veselje, vsak poraz pa pomeni nov izziv za zmago. Zato bomo kot ekipa pridno in vztrajno nadaljevali po zastavljeni poti, k novim uspeh na proti.