V telovadnici OŠ Podčetrtek, se je v soboto 9. decembra 2017, v organizaciji Karate kluba Kozjansko in Obsotelje, odvijalo drugo kolo šolske karate lige. Pomerilo se je 120 tekmovalcev iz petnajstih karate klubov.
Domači klub je nastopil z kar 20 tekmovalci, ki so dobro izkoristili površino domačih tatamijev. Čestitamo prav vsem nastopajočim, še posebej pa trem, ki so na takšni tekmi nastopili prvič in premagali začetno tremo in pokazali pravi športno borbeni duh.

Zlate medalje v katah so osvojili: Grega Zbil, Vinko Juraja, Luka Bele, Lea Bele, Ana Bele, Leon Sodin, ženski in moški kata tim
Srebrni so bili: Andraž Lotrič, Laura Sodin, Filip Lotrič
Bronaste medalje pa so prejeli: Benjamin Gajšek, Lenart Ploštajner

V športnih borbah pa so zlate medalje osvojili: Grega Zbil, Benjamin Herman, Luka Bele, Lea Bele, Nejc Kunštek, Jakob Žumer, Aleksej Golder in Žan Luka Lesnika
Srebrna je bila: Ana Bele. Bronaste pa Mateo Murn.
Nastopal je tudi Tai Kunst, ki pa vidnejše uvrstitve na žalost ni dosegel.

Ekipo tekmovalcev je odlično vodila Zala Petauer. Zahvala gre vsem članom, staršem organizacijskemu osebju in drugim, ki so nesebično pomagali pri organizaciji samega tekmovanja saj je tekmovanje potekalo tekoče, brez zapletov in slabe volje trenerjev, sodnikov in gledalcev. Zahvala gre tudi Občini Podčetrtek ter podjetju Rajmax d.o.o. za logistične potrebe pri organizaciji omenjenega tekmovanja.

To je bila tudi zadnja tekma v zelo dinamičnem letu 2017. Vsem aktivnim članom, podpornikom, simpatizerjem karateja ter vsem s katerim zelo uspešno sodelujemo na različnih nivojih želimo uspešno, zdravo ter športno leto 2018. SREČNO 2018.