Na prvo nedeljo v veselem decembru 3.12.2017, v prekrasnem zimskem sončnem dnevu smo se karateisti Kozjanskega in Obsotelja zbrali v Večnamenskem centru Kozje, kjer je potekalo že tradicionalno božično- prednovoletno klubsko tekmovanje »KOZJANČEK 2017«.

To je bil izjmeno poseben dan – poln nasmejanih obrazov, iskrenih otorških pogledov, joka, veselja… Dan, ko se je udeležilo rekordno ševilo nastopajočih- kar 52 mladih nadobudnih tekmovalk in tekmovalcev, starih od 4.do 15. leta starosti. Skupaj z gledalci se nas je zbralo okoli 150 ljudi. Množičen podmladek karate kluba Kozjansko in Obsotelje, daje tem klubu posebno noto in širino na kar smo vsi zelo ponosni. Tak potencijal, nam daje povratno informacijo, da smo klub tradicije, znanja, zaupanja in časti na širšem Kozjanskem in Obsotelju. Tekmovanje je z nasmehom in prijetnim profesionalnim vodenjem vodil naš najstarejši aktivni član kluba Jožef Kladušek -Pepi. Ker pa ni tekmovanja brez sodnikov, so to vlogo opravljali vsi mojstri karateja Anja Rajgl, Joži Preskar in Zdravko Romih.
Nastopali so lahko kar v petih disciplinah. Takšno tekmovanje je poleg tekmovanja tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev, staršev, ljubiteljev, simpatizerjev karateja ter Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Ob tekmovanju je bilo poskrbljeno prav za vse, ter tako potekalo v sproščenem pozitivnem športnem duhu, z nasmejanimi obrazi vseh nastopajočih ter vseh ostalih prisotnih, ki so bili na strani gledalcev. Bilo je ogromno staršev, babic, dedkov in prijateljev.


Nastopili so naslednji tekmovalci:
Benjamin Herman, Benjamin Gajšek, Nick in Neli Toplišek,Lukas Kvas, Kristjan Godler, Sebastjan Bohorč, Luka Horvatiček, Anže Škorjanec, Leon in Lara Sodin, Andraž in Filip Lotrič, Laura Kladušek, Nejc Kropec, Aljaž Brvar, Jan Centrih, Patrik Završek, Vid Leskovšek, Filip Cehte, Neža in Lenart Ploštajner, Miha Preskar, Jan in Zala Strniša, Ana,Lea Bele, Jan in Nik Hladin, Lara in Rožle Plevnik, Vinko Juraja, Nejc Butolen, Rožle Novak, Gal Kolar, Rok Lipuš, Zala Dobnik, Tinkara Jagrič, Ana in Luka Kobale, Mai Denkovski, Lukas Cerovski, Žiga in Gašper Žgajner, Tai Kunst, Aleksej Godler, Tomi Boršič, Amadej in Sandi Pavlin, Tomi Zidar.


Zahvaljujemo se vsem za pomoč pri izpeljavi – organizaciji tekmovanja. Takšna tekma predstavlja pravi izziv in nam daje novo energijo, zagon in polepša praznično decembrsko vzdušje. SREČNO VSEM!