V KOZJEM NASTOPILO REKORDNO ŠTEVILO KARATEISTOV

Na drugo nedeljo v veselem decembru 9.12.2018, so se v v prekrasnem zimskem sončnem dnevu zbrali karateisti Kozjanskega in Obsotelja zbrali v Večnamenskem centru Kozje, kjer je potekalo že tradicionalno božično- prednovoletno klubsko tekmovanje »KOZJANČEK 2018«.
To je bil izjemno poseben dan – poln nasmejanih obrazov, iskrenih otroških pogledov, joka, veselja… Dan, ko se je udeležilo rekordno število nastopajočih- kar 54 mladih nadobudnih tekmovalk in tekmovalcev, starih od 4.do 15. leta starosti. Skupaj z gledalci se nas je zbralo okoli 200 ljudi. Množičen podmladek karate kluba Kozjansko in Obsotelje, daje tem klubu posebno noto in širino na kar smo vsi zelo ponosni. Tak potencial, nam daje povratno informacijo, da smo klub tradicije, znanja, zaupanja in časti na širšem Kozjanskem in Obsotelju.
Ker pa ni tekmovanja brez sodnikov, so to vlogo opravljali Eva Petuaer, Janez Petauer, Pepi Kladušek in Zdravko Romih. Tekmovalci so lahko nastopali v kar v petih disciplinah. Takšno tekmovanje je poleg tekmovanja tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev, staršev, ljubiteljev, simpatizerjev karateja ter Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Ob tekmovanju je bilo poskrbljeno prav za vse, ter tako potekalo v sproščenem pozitivnem športnem duhu, z nasmejanimi obrazi vseh nastopajočih ter vseh ostalih prisotnih, ki so bili na strani gledalcev. Bilo je ogromno staršev, babic, dedkov in prijateljev. Vse nastopajoče pa je Miklavž obdaril z simboličnem darilu. Uradno otvoritev je naredila županja g. Milenca Krajnc.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Bele Ana, Lea,Luka, Bračun Jure in Gašper, Brekhov Mikhail, Butolen Nejc, Bohorč Sebastjan, Centrih Jan in Jure, Cerovski Lukas, Drofenik Vid, Denkovski Mai, Droždan Volf Ela, Drobnič Rima, Frece Anastazija in Amadej, Godler Nick, Herman Benjamin, Hajnšek Nik, Ibrahimi Leon, Juraja Vinko, Klojčnik Franc Marko, Kvas Lukas in Corina Stela, Kozole Blaž, Krivec Ajda in Ana, Kropec Nejc, Križnik Lili, Kladupek Laura in Lana, Lotrič Andraž in Filip, Lipuš Rok, Novak Julija, Orač Manca, Prebil Jaka, Prah Tilen, Petrenko Lev, Plevnik Rožle in Lara, Sodin Leon in Lara, Sovič Neža, Špes Ana, Štruklec Gal, Škorjanec Anže, Toplišek Nick, Živkovič Ivana, Žnider Tevž, Žgajner Žiga in Gašper.

Zahvaljujemo se vsem za pomoč pri izpeljavi – organizaciji tekmovanja. Takšna tekma predstavlja pravi izziv in nam daje novo energijo, zagon in polepša praznično decembrsko vzdušje. SREČNO VSEM!