V Samoborju je 18. in 19.1 potekal eden najmočnejših turnirjev v tem delu Evrope. O tem pričajo tudi številke, 1587 tekmovalcev iz 186 klubov iz 17 držav. To so številke vsake pohvale. Turnir ni bil zgolj številčen temveč tudi kakovosten. Bil je tudi eden izmed zadnjih velikih turnirjev pred bližajočim se evropskim kadetskim in mladinskim tekmovanjem.

Barve karate kluba Kozjansko in Obsotelje je zastopal Bor Hartl. Prijavljen je bil tudi njegov brat Jan,kjer pa je zaradi majhne poškodbe moral nastop odpovedati. 

Bor je izjemno srčen borec,ter seveda eden od velikih potencialov, ki jih gojimo v klubu. Nastopal je tako v katah in borbah v kategoriji mlajših kadetov.  Kljub trdemu delu in prizadevnosti je ostal brez odličij. Vendar je s takšno izkušnjo pridobil ogromno.  Kjer je potrebno če se želiš prebijati iz kroga v krog dati res svoj maksimum ter da se vse »poklapa« tako z izvedbo kat kot z pravilo izbrano taktiko. Bor je odločen, da drugo leto zopet nastopi na tem turnirju in poskuša osvojiti kakšno odličje. Čestitke. 

Foto galerija na spodnji povezavi:

http://www.karate-kozjansko.si/galerija-slik/category/96-23-grand-prix-croatia.html