V soboto 27.9. je v Velenju v športni dvorani Šolskega centra Velenje potekal 1.pokal občine Velenje. Udeležilo se ga je 13. klubov iz Slovenije. Vabilu smo se odvali tudi karateisti iz Kozjanskega in Obsotelja z sedem člansko ekipo.

 

Z nastopom je začela Sara Skubi v katah v kategoriji malčice in osvojila 3.mesto. Nato je stopil na tatami v disciplini kat še Luka Bele, ki pa je osvojil 2.mesto. Po kratkem premoru smo čakali na nastope borbašev. Prvi so začeli trije fantje v kategoriji mlajših dečkov nad 35kg. Osvojili so naslednje uvrstitve: Gregor Virant in Timotej Jordan-3.mesto. V finalu se je pomeril še Žan Luka Lesnika,ki je moral priznati poraz in tako osvojil končno 2.mesto. Aleksej Godler si je v kategoriji starejših dečkov do 40kg po repasažu priboril 3.mesto. Med kadetinjami je nastopila še Anja Rajgl z osvojenim 2.mestom. Po skupnem seštevku se je klub na koncu zavihteli na nehvaležno 4.mesto.


Po enemu mesecu tekmovanj sta si brata Jan in Bor Hartl zasluženo »vzela« malce tekmovalne pavze in namenila čas intenzivnemu treniranju in priprave na 14. mednarodni turnir CROATIA OPEN v Rijeki.
Vsem nastopajočim iskrene čestitke.