Karate klub Kozjansko in Obsotelje organiziral 3. kolo šolske karate lige v Podčetrtku.

 

V telovadnici OŠ Podčetrtek, se je v soboto 2. februarja, v organizaciji Karate kluba Kozjansko in Obsotelje, odvijalo
tretje kolo šolske karate lige. Pomerilo se je 120 tekmovalcev iz trinajstih karate klubov. Vabilu se je odzval župan občine Podčetrtek, gospod Peter Misja, ki je uradno otvoril tekmovanje. V času vseh zbranih na otvoritvi je Andrej Hartl povabil vse zbrane otroke na 5. letni kamp,ki se bo odvijal v športnem parku v Kozjem v času poletnih počitnic.
Domači klub je nastopil z 24 tekmovalci, ki so dobro izkoristili površino domačih tatamijev. Zlate medalje so osvojili: Ana Marija Petauer, Matic Petauer, Jožef Kladušek, Eva Petauer ter druga ekipa mlajših dečkov.
Srebrni so bili: Tjaša Žekar, Jan Hartl, Janez Petauer, Barbara Lipnik, Bor Hartl, Jožef Kladušek in prva ekipa mlajših dečkov ter prva ekipa deklic.
Bronaste medalje pa so prejeli: Nejc Fajs, Bor Hatl, Leon Geršak, Marina Pevec, Špela Šket, Borut Fajs, Erina Javornik, Jan Kladušek in Maja Petauer. Nastopali so še Zala Petauer, Alen Lesjak Stiplovšek,Timotej Jordan, David Gros, Uroš Sevšek, Aleksej Godler in David Ogrizek, ki pa vidnejše uvrstitve niso dosegli.
Ekipo so na tekmi vodili Živa Grobelšek, Joži Preskar in Tilen Jordan. Na tekmovanju je delilo pravico šest nacionalnih sodnikov KZS. Tekmovanje je preko mikrofona povezoval Pepi Kladušek. Zahvala gre vsem članom, staršem organizacijskemu osebju in drugim, ki so nesebično pomagali pri organizaciji samega tekmovanja saj je tekmovanje potekalo tekoče, brez zapletov in slabe volje trenerjev, sodnikov in gledalcev. Posebna zahvala za finančno pomoč pri organizaciji tekmovanja velja Občini Podčetrtek,Rajmax d.o.o, I.S.T. d.o.o, GES d.o.o, Modera s.p. in mizarstvo Lesk.

Povzetek rezultatov celotne ekipe karate kluba Kozjansko in Obsotelje:
Kate:
Ana Marija Petauer 1.mesto
Eva Petauer 1.mesto
Jožef Kladušek 2.mesto
Bar Hartl 2.mesto
Barbara Lipnik 2.mesto
Janez Petauer 2.mesto
Tjaša Žekar 2.mesto
Maja Petauer 3.mesto
Jan Kladušek 3.mesto
Erina Javornik 3.mesto
Barut Fajs 3.mesto
Marina Pevec 3.mesto
Špela Šket 3.mesto

v katah ekipno je dosegla ekipa Karate kluba Kozjansko in Obsotelje v postavi Janez Petauer, Nejc Fajs in
Jan Kladušek osvojila 1. mesto druga ekipa v sestavi Jan in Bor Hartl ter Jožef Kladušek so zasedli 2.mesto

Punce so v katah ekipno osvojile 2.mesto v sestavi Eva Petauer, Barbara Lipnik in Zala Petauer.

Športne borbe:
Jožef Kladušek 1.mesto
Matic Petauer 1.mesto
Jan Hartl 2.mesto
Marina Pevec 3.mesto
Leon Geršak 3.mesto
Bor Hartl 3.mesto
Nejc Fajs 3.mesto

Nastopali so še Alen Lesjak Stiplovšek,Zala Petauer, Timotej Jordan, David Gros, Uroš Sevšek, Aleksej Godler, David Ogrizek, ki pa vidnejše uvrstitve niso dosegli.

Čestitke vsem

Celotna fotogalerija na Facebooku.