V soboto 18.10.2014 se je v športni dvorani Šenčur odvijala 2. pokalna tekma Slovenije do 18.let. Po zaključenih prijavah se je na 2. pokalno tekmo prijavilo 393 tekmovalcev iz 45 klubov, ki so se pomerili v 55-ih kategorijah in opravili 463 nastopov.Med njimi tudi štirje člani kluba iz Kozjanskega in Obsotelja. Osvojili so skupno kar štiri medalje eno zlato dve srebrni in eno bronasto.

 

In sicer prvi je na tatami stopil Luka Bele,ki obiskuje 1. OŠ Rogaška Slatina.  Nastopal je v katah najmlajši in osvojil odlično 2.mesto. Tako ima pred zadnjo 3.pokalno tekmo dobro točkovno izhodišče za osvojitev pokalnega zmagovalca v svoji kategoriji.

Naslednja sta na tatami stopila brata dvojčka Jan Hartl in Bor Hartl. Oba obiskujeta 2. OŠ Rogaška Slatina. Deklasirala sta vso konkurenco in vsak po svoji strani eliminirala nasprotnike vse do finala. Jan Hartl je tako osvojil odlično 2.mesto. Bor Hartl pa je potrdil primat v svoji kategoriji in zmagal. Oba veljata za univerzalna kompletna tekmovalca tako za kate kot za športne borbe v svoji kategoriji kar je prava redkost. Prav tako imata Jan in Bor dobro izhodišče za pokalnega zmagovalca.  Postavila sta novi mejnik v zgodovini kluba saj sta osvojila prvi dve mesti v isti kategoriji.

Po uvodnem drugem delu tekmovanja sta oba stopila še enkrat na tatamije  in sicer v športnih borbah. Jan Hartl je moral priznati poraz z 1:0 tako, da vidnejšega rezultata ni dosegel. Bor Hartl pa je osvojil končno 3.mesto.


Kot zadnja je nastopila Anja Rajgl, ki je nastopila v kategoriji športne borbe kadetinje absolutno. Borbo je začela izjemno hrabro in samozavestno in jo tudi dobila. Potem je naletela na nasprotnico iz Kranja in na žalost izgubila. Tesen poraz z 1:0 je doživela tudi po repasažu za tretje mesto. In tako osvojila končno 6.mesto.
Tekmovalna sezona je v polnem zamahu saj so tekme iz tedna v teden in verjamemo, da se bomo tudi v prihodnje razveselili dobrih rezultatov. Vsem nastopajočim iskrene čestitke.