KARATE SPEKTAKEL V ROGAŠKI SLATINI

Karate klub Kozjansko in Obsotelje je v nedeljo, 24.3.2024, v športni dvorani Rogaška Slatina organiziral mednarodni turnir – Rogaška Slatina open 2024.
Udeležilo se ga je kar 269 tekmovalcev iz 29 klubov. Iz leta v leto rastemo. Verjamemo, da bomo z tako odličnim organizacijskem timom, trdim delom, organizacijo, fair playem nadaljevali tudi v prihodnje. Za naš klub so nastopali številni člani: Ana in Lea Bele, Zara Fajs, Benjamin Herman, Oskar Inkret, Miha Jurak, Lili Križnik, Andraž Lotrič, Filip Lotrič, Tilen Majer, Damjan in Vasilije Marković, Vanna Vilk Petanjek, Hamza Nišić, Marija Pohovski, Luka Terbovc. Tekmovalce so odlično vodile in usmerjale Zala Petauer in Lea Bele.

Vsem domačim tekmovalcem iskrene čestitke za hrabre, odlične nastope. Verjamemo, da ste dali v tistem trenutku vse od sebe. Vedno pa se je mogoče še izboljšati in narediti osebnostni napredek. Kot povsod v življenju velja lep pregovor- vaja dela mojstra če mojster dela vajo. Najbolj pomembno pa je, da uživate v trenažnem procesu in izboljšujete svoje psihofizične sposobnosti, ki nam nedvomno koristijo v življenju, v vseh situacijah. Hvala tudi organizacijskemu osebju. Kot vedno smo blesteli in poskrbeli, da je tekmovanje potekalo tekoče. Zahvala gre organizacijskemu osebju: Dani Lotrič, Polona Lotrič, Pepi Kladušek, Lea Bele, Božidar Pohovski, Zala Petauer, Suzana Ravnikar, Eva Petauer, Andraž Lotrič, Benjamin Herman, Ana Bele, Mateja Frangež-Herman, Ema Romih, Niko Zupanič, Luka Bele, Sandi Rajgl, Zdravko Romih, Miha Romih. Vrhunsko ste opravilo svoje naloge, da je tekmovanje potekalo tekoče , brez težav. Eden drugemu, smo pomagali in priskočili na pomoč, kar je tudi naš slogan. Ni malo stvari, ki jih je potrebno postoriti kot organizator tovrstnih tekmovanj, vendar naš klub je kos vsem tem izzivom. Zopet ste pokazali veliko zavzetost, pripravljenost pomagati. Prav vi ste zaslužni, da so pohvale za organizacijo prihajale iz vseh strani. Najbolj pomembno pa je, da se je tekmovanje zaključilo brez poškodb in da so vsi odšli z lepimi spomini iz Rogaške Slatine, ter se zopet vrnejo prihodnje leto. Ob zaključku tekmovanja, smo podelili kristalne vaze za najboljše tri klube po skupnem seštevku tega tekmovanja- prvo mesto so osvojili KK Brežice, drugo mesto KK Murska Sobota in tretje KK Bushido. Domači klub ni sodeloval v seštevku. Hvala vsem za udeležbo. Zahvaljujemo se tudi občini Rogaška Slatina za podporo in pekarni Sezam za slastno malico.