V soboto 10.12.2016, v prekrasnem zimskem sončnem dnevu  smo se zbrali v Večnamenskem centru Kozje, kjer je potekalo že tradicionalno božično-novoletno klubsko tekmovanje »KOZJANČEK 2016«.

 

Začetek tekmovanja je bil ob 10:00 uri z uradnim govorom županje občine Kozje – Milence KRAJNC. Izbrane je lepo pozdravila, nagovorila in otvorila tekmovanje. Samega tekmovanja se je udeležilo kar 40 mladih nadobudnih tekmovalk in tekmovalcev iz občin Kozje, Bistrice ob Sotli, Rogaške Slatine, Podčetrtka, Planine pri Sevnici, Šmarja pri Jelšah in Šentjurja. Nastopali so lahko kar v petih disciplinah. Takšno tekmovanje je poleg tekmovanja tudi priložnost za srečanje, prijetno druženje članov, prijateljev, staršev  ljubiteljev, simpatizerjev karateja ter Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Tekmovanje je potekalo v sproščenem pozitivnem športnem duhu, z nasmejanimi obrazi vseh nastopajočih starih od 4. do 15. leta ter vseh ostalih prisotnih, ki so bili na strani gledalcev. Bilo je ogromno staršev, babic, dedkov in prijateljev. Tekmovanje je povezoval klubska ikona in kot vedno pozitivno razpoložen Jožef Kladušek. Sodili pa so naslednji klubski sodniki: Anja Rajgl, Tilen Jordan ter Zdravko Romih.

Nastopili so naslednji tekmovalci: Vinko Juraja,Gregor Zbil,Leon in Lara Sodin,Miha Preskar, Filip Guzej, Benjamin Herman, Tai Kunst, Filip Cehte, Anže Karaić, Rok Bukvič, Lea Bele, Jerneja in Nuša Movh, Lukas Cerovski, Nejc Kunštek, Amadej in Aleksander Pavlin,Kristjan Godler, Matej Toplak, Patrik Završek, Lenard in Neža Ploštajner, Gašper Furlinger, Aleksej Godler, Aljaž Amon, Benjamin Gajšek, Tomi Zidar, Jernej in Gašper Bračun, Eva in Vid Černelč, Jure in Janja Kozmus, Tevž Žnider, Nejc Butolen, Jurij Ipavec, Alex Kuster.

Zahvala za podporo pri tekmovanju gre Občini Kozje ter vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali pri organizaciji omenjenega tekmovanja.