V soboto 15. februarja se je v telovadnici osnovne šole Podčetrtek, že tretje leto zapored zbrala pisana druščina karateistov severovzhodne Slovenije od šestega do šestnajstega leta na tekmi tretjega kola karate lige.

 

Prireditev je organiziral KK Kozjansko in Obsotelje. Tekmovalo je sto tekmovalcev iz desetih klubov, za pošteno ocenjevanje in razvrstitev je skrbelo šest sodnikov. Na otvoritvi je podžupan občine Podčetrtek Marko Jurak poudaril, da občina podpira vse aktivnosti, ki zaposlujejo in omogočajo zdrav razvoj mladih.

Barve domačega kluba je pod vodstvom  Žive Grobelsek ,Katje Jug, Andreja Hartla in Jožija Preskarja zastopalo 19 tekmovalcev, ki so nastopili v katah in borbah. Dosegli so  naslednje uvrstitve. V katah so prvo mesto osvojili: Luka Bele, Bor Hartl in Eva Petauer, drugi so bili:Luka Bele, Špela Virant in Janez Petauer, tretje mesto pa so dosegli: Sara Skubi, Gregor Virant, Ana Marija Petauer, Tjaša Žekar, Zala Petauer, in Anja Rajgl. V športnih borbah so bili drugi: Timotej Jordan, Ana Marija Petauer, Aleksej Godler, Anja Rajgl in Bor Hartl, tretje mesto so dosegli: Sara Stres in Matic Petauer. Tekmoveli so še Žan Stančin, Aleks Stančin in Maja Petauer, ki pa vidnejše uvrstitve niso osvojili.

Zahvala za uspešno izvedeno tekmo gre  številnim starejšim članom kluba, podjetju Rajmax za okusne kifeljcke, ki so jih prejeli tekmovalci domačega kluba in gospodu Zlatku Žumru za nudenje zdravniške oskrbe, v primeru poškodb.

 

http://www.karate-kozjansko.si/galerija-slik/category/98-3-kolo-solske-karte-lige-v-podcetrtku-2014-i-del.html

http://www.karate-kozjansko.si/galerija-slik/category/99-3-kolo-solske-karte-lige-v-podcetrtku-2014-2-del.html