Svetovno mladinsko, kadetsko U21 prvenstvo v karateju je potekalo v Džakarti (Indonezija) med 12. in 15. novembrom 2015. Prvenstvo je združilo 91 držav in 1441 tekmovalcev iz najboljših generacij svetovnega karateja.

Slovenijo je zastopalo 21 karateistk in karateistov v katah in športnih borbah. Mesto v reprezentanci si je z odličnimi nastopi doma in v tujini zagotovil Bor Hartl, doma iz Rogaške Slatine, član Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Bor je nastopil že prvi dan tekmovanja, ob 9:45 uri po lokalnem času. V kategoriji kadeti – kate se je zvrstilo 42 tekmovalcev. V prvem krogu se je pomeril proti odličnemu tekmovalcu iz Mehike in izgubil s 4:1.  Boru iskreno čestitamo za prvenec na Svetovnem prvenstvu! Nastop je oddelal samozavestno, suvereno, kot pravi profesionalec!

Slovenija je na tem prvenstvu ostala brez medalje, vse pohvale pa gredo Kaji Budič, ki je zasedla 5. mesto v športnih borbah. V preglednici medalj so gostitelji končali na 4. mestu. Japonska se je uvrstila na najvišje mesto, z 8 zlatimi, 3 srebrnimi in 7 bronastimi medaljami, sledila sta ji Turčija (7/1/5) in Egipta (6/8/7).