Tabor je namenjen vsem tistim, ki si želijo pridobiti,utrditi, obnoviti znanje KARATEJA. Športni tabor vidimo kot odlično priložnost v prvi vrsti za druženje in hkrati pobližje spoznavanje karateja. Skozi treninge, različne animacije, ter delavnice bomo mlade spodbujali h kreativnosti in izboljšanju oz. učenju znanja karateja. Trenerji, kot vsi sodelujoči se bomo maksimalno potrudili, da mladim priredimo teden športa, ki se ga bodo z veseljem spominjali. Naš cilj je otrokom približati karate kot disciplino, ki nas spremlja skozi celotno življenje. Uči nas spoštovanja, vztrajnosti, samodiscipline, vrlin, ki so danes le še redko videne.

 

 

Športni tabor Kozje je prvič zaživel v letu 2009. Takratni tenis kamp je hitro dobil družbo, čez tri leta se mu je pridružil nogomet in sedaj še karate. Udeleženci športnega tabora ob prijavi izbere-jo, kateri šport bodo obiskovali. Razen izvajanja treningov se vsakodnevno vrstijo različne aktivnosti in animacije. Bivanje v naravi in nočitve v šotorih je največja prednost, ki jo lahko Športni tabor Kozje ponudi. Ob ustrezni infrastrukturi, na voljo sta dve nogometni igrišči z naravno travo, asfaltno igrišče ter tenis park, je vse pripravljeno za nepozaben teden športa in zabave.

Šola karateja, nogometa in tenisa je prilagojena znanju vsakega posameznika, obiskujejo nas tako začetniki kot nadaljevalci z že predhodnim znanjem.

 

 

KOMU?

Tabora se lahko udeležijo otroci od 6 do 15 leta starosti!

 

AKTIVNOSTI,KI SE BODO IZVAJALE:

– TABORNI OGENJ

– KOPANJE V AQUALUNI

– DRUŽABNE IGRE

– BODY PAINTING

– AMERIŠKI NOGOMET

– BADMINTON 

– ODBOJKA NA MIVKI

– SPEEDMINTON

– USTVARJALNE DELAVNICE

– SPOMINSKA MAJICA

KDAJ?

05.07.2015 – 10.07.2015

CILJ?

ŠPORT + AKTIVNO ŽIVLJENJE
Bistvena elementa za doseganje življenjskih ciljev!

 

TRADICIJA?

Tabor poteka že 7 leto, v dveh tednih gostimo preko 70 otrok iz vse Slovenije.

 

CENIK veljaven za prijave do 20.5.2015:

Z prenočitvijo:
1 OTROK: 155€
2 OTROKA: 300€
3 OTROCI: 435€

Brez prenočitve:
1 OTROK: 105€
2 OTROKA: 200€
3 OTROCI: 280€

Člani karate kluba Kozjansko in Obsotelje imajo posebno ugodnost za kamp borilnih veščin. Več informacij lahko dobite pri Andrej Hartl ali Miha Romih.

Ob prijavi je potrebno poravnati 50€ prijavnine, ki se v primeru odpovedi ne vrača.
 
Možnosti obrokov:
1.obrok: 50 € ob prijavnini
2.obrok: 25.06.2015
3.obrok: na dan prihoda v tabor

V ceno je za vsakega udeleženca vštet zajtrk, kosilo ter malica. Vsem so neprestano na voljo hidratacijski napitki ter sadje. Udeleženci, ki se odločijo za spanje imajo v ceni še večerjo.

V primeru zadostnega števila prijavljenih bo na voljo organiziran prevoz otrok iz bližnjih krajev za tiste kateri ne bodo prenočili.

Več informacij in prijave: -na internetni strani: http://tabori-kozje.si/

             

(Klik na zgornjo sliko)

ANDREJ( karate ) 041 774 497

MIHA(karate) 041 239 963

ali klubski email.