MIHA JURAK IZ ROGAŠKE SLATINE IN LEON SODIN IZ ŠMARJA PRI JELŠAH PREJELA PRIZNANJE ZA NAJ KARATEIST 2023 V SVOJI KATEGORIJI.

V sredo, 6. marca 2024, je v Marinovi dvorani glasbene šole Velenje, potekala podelitev za dosežke karateistov, imenovana Naj karateist 2023. Tudi letos so bili po skupnih seštevkih za preteklo leto vabljena dva člana- Miha Jurak in Leon Sodin iz Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.

Miha Jurak je v letu 2023 postal pokalni zmagovalec v kategoriji kata najmlajši, Leon Sodin pa je postal pokalni zmagovalec v športnih borbah v kategoriji mlajši kadeti. Oba sta bila skozi leto 2023 izjemno konstantna pri nastopanju na različnih tekmovanjih. Tako, da sta popolnoma zasluženo osvojila laskava naziva. Gre za res izjemno velika priznanja na nacionalnem nivoju, ki jih podeljuje nacionalna Karate zveza Slovenije. Čestitke obema dobitnikoma priznanj. To je samo potrditev vašega dela, da delate odlično. Sta vestna, predana, složna in vzor vsem. Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim članom kluba, s katerimi trenirate, preživite velik del svojega prostega časa v telovadnici, skupaj z različnimi starostnimi skupinami. Vsi skupaj osebnostno rastemo. Smo na pravi poti. Šport je najboljša osebna naložba, ki te nauči iti skozi različne faze, od zmage do poraza tako kot je realno tudi življenje. Najpomembneje pa je, da treniramo karate zaradi izjemno dobrih psihofizičnih učinkov, zdravega telesnega razvoja, ob tem razvijate socializacijo in ste z odlično, pozitivno družbo. Tukaj ni manevra za slabo voljo. Gremo optimistično in samozavestno naprej s treningi karateja na širšem Kozjanskem in Obsotelju. Vsi za enega eden za vse. Naj nam bo v ponos biti član Karate kluba Kozjansko in Obsotelje.