V nedeljo, 10. marca je v športni dvorani Janina v Rogaški Slatini potekalo četrto kolo šolske karate lige. Tekmovanje, na katerem je nastopilo okoli sto tekmovalcev iz večine štajerskih karate klubov je vzorno organiziral domači klub. Tekmovalci so se na dveh tatamijih pomerili v katah in borbah. 

 

Na tekmi je uspešno nastopila šestnajsterica karateistov Karate kluba Kozjansko in Obsotelje. Osvojili so šestnajst medalj, od tega šest zlatih. V svojih kategorijah so bili v katah prvi, Bor Hartl, Jan Kladušek in Ana Marija Petauer. Drugo mesto so dosegli, Jan Hartl, Jožef Kladušek, Nejc Fajs in Eva Petauer, tretji pa je bil: Janez Petauer. V borbah so osvojili osem medalj. Prvi so bili, Bor Hartl, Kristjan Kladušek in Anja Rajgl, drugi Jan Hartl ,Zala Petauer in Janja Bevc. Tretje mesto pa sta osvojila Matic Petauer in Jan Kladušek Na tekmovanju so nastopili še Leon Geršak, Aleksej Godler in Borut Fajs, ki pa niso dosegli vidnejše uvrstitve. 

Ekipo sta vodila in mlade tekmovalce usmerjala Živa Grobelšek in Jože Kladušek. Tekmovanje je doseglo svoj namen, ta pa je, da se mladi karateisti primerjajo v znanju in sposobnostih, ki so si jih pridobili skozi proces vadbe v klubih.

Čestitamo.