Glavni trenerski gonilni sili Karate kluba Kozjansko in Obsotelje – Miha Romih kot glavni trener za kate in športne borbe, ter Zdravko Romih prav tako trener za obe disciplini, sta v sredo 17.8.2016  v Novem Sadu v Srbiji v »DOJU«-telovadnici- Karate Academy  Dačić opravljala izpit za višje karatejske mojstrske stopnje.

Odprava je bila težko pričakovana in seveda  z polno mero adrenalina, saj sta opravljala izpit pri Jugoslovanski in nenazadnje svetovni karate ikoni -tako v tekmovalni sferi, kot tudi sedaj pri pedagoškem delu pri prof. Dušanu Dačiću, mojstru- 9.DAN. Od njega se učijo in so se učili največji karate mojstri vsega sveta.

                                              Z leve proti desni: prof.Dušan Dačić in Zdravko Romih
V skladu s predpisanim programom sta se celo sezono pripravljala in pilila tehniko, ter tako pred pričetkom nove karate sezone opravila veliko delo, ter napredek tako na osebnosti kot tudi na klubski ravni. S tem sta potrdila svojo strokovnost, usposobljenost, katera jim bo še kako prav prišla, ko bosta  delila znanje naprej vsem članom Karate kluba Kozjansko in Obsotelje ter drugim. Miha Romih je napredoval v naziv mojster karateja 3.DAN, Zdravko Romih pa v mojster karateja 6.DAN. Zdravko je tako eden izmed redkih karateistov v Sloveniji, ki se ponaša z tako visokim nazivom. V klubu si še naprej prizadevamo dobrega sodelovanja z prof. Dušanom Dačićem 9.DAN.

                                          Z leve proti desni: prof.Dušan Dačić in Miha Romih