V torek 20.2.2018 bo v Kulturnem domu Polzela potekal slavnostni dogodek ob podelitvi nagrad KARATEIST LETA 2017. Na tem dogodku bodo podelili priznanja/pokale pokalnim zmagovalcem, klubom in karateistom leta v različnih starostnih kategorijah.
V letošnjem letu je klub imel skupno kar tri pokalne zmagovalce ti so: Vinko JURAJA-kate najmlajši, Grega ZBIL-kate malčki in Jan HARTL-kate mladinci in skupno.
Ne smemo pa pozabiti tudi na ostale aktivne tekmovalce, ki so v letu 2017 tekmovali na državnem nivoju in dosegali odlične rezultate v svojih kategorijah, ter s tem prispevali k odličnem skupnem klubskemu seštevku. Tekmovali smo odlično tako v športnih borbah, kakor v katah. To so bili:
Ana in Lea BELE, Filip LOTRIČ, Jakob ŽUMER, Luka BELE, Žan Luka LESNIKA, Bor HARTL.

Kot klub smo v skupnem seštevku različnih tekmovanj in kriterijev dosegli zavidljivo 7. mesto med kar 63. klubi Slovenije.

Še en dokaz, da smo klub z bogato tradicijo, odlično ekipo ter da se lahko kosamo z najboljšimi v Sloveniji in tudi izven meja. Seveda pa v klubu niso najpomembnejši rezultati saj poudarek damo na vseh možnih segmentih načina trenirana. Tako gojimo in treniramo vse možne ciljne skupine kot so rekreativna skupina,tekmovalna skupina, osebe s posebnimi potrebami itd. Pomembno je zdravo gibanje vseh aktivnih članov ne glede na spol in starost. To nas dela še močnejše in kompletne-celotne. Držimo se načela zdrav duh v zdravem telesu. Klub, kjer lahko na Kozjanskem in Obsotelju na kar štirih lokacijah (Rogaška Slatina,Kozje,Podčetrtek,Šmarje pri Jelšah) trenirajo obe disciplini tako kate kot športne borbe. Zahvala gre tudi vsem staršem, ki stojijo otrokom ob strani in jih bodrijo ter spodbujajo gibanju in zdravemu aktivnemu načinu življenja. Kjer ni časa za neomejeno uporabo telefonov,tablic, računalnika in podobnih reči temveč je čas za aktivno razgibano življenje.