Andraž Lotrič, Benjamin Herman in Leon Sodin prejeli priznanja športne zveze Rogaška Slatina

V petek, 8.4.2022 je v Kulturnem centru Rogaška Slatina potekal že 26. izbor ŠPORTNIK LETA ROGAŠKE SLATINE. Že vrsto let so med nominiranci tudi športniki in športni delavci Karate Kluba Kozjansko in Obsotelje. Tokart so na podelitveni oder stopili Andraž Lotrič, Benjamin Herman in Leon Sodin.

Andraž karate trenira že 5 let in se je v pretekli sezoni nadvse uspešno pomeril v tekmovalnem procesu in že nanizal svoja prva odličja, zato si je prislužil naziv PERSPEKTIVNI ŠPORTNIK. Isti naziv si je prislužil tudi Benjamin Herman, ki je v tekmovalnem sistemu že nekaj let in se skozi boje uspešno prebija do odličji na tekmovanjih širom države. Leon Sodin pa je prejel priznanje za izjemne dosežke, saj je preteklo leto na Balkanskem prvenstvu- največjem karate prvenstvu za otroke, dobesedno pometel z vso konkurenco in si nadel naslov BALKANSKI PRVAK. Nadvse smo ponosni tako na naše začetnike, ki se uspešno borijo doma, kot tudi na tiste, ki že zastopajo barve slovenske zastave v tujini.

Iskrene čestitke vsem nominirancem, športnici in športniku leta, ter seveda vsem našim članom, ki so pridobili laskave nazive. Ob intenzivnem delu, ki ga izvajamo v našem kraju, verjamemo, da bo tudi v bodoče na ta isti oder stopilo še veliko naših karateistov.